Autor: Javier Guzmán

Más abajo en castellano

 Llicenciat en Ciències Polítiques i  Sociologia, especialista en polítiques agroalimentàries i   activista pels Drets Humans,  la Sobirania Alimentària i la Solidaritat Internacional. He treballat des de fa més de 15 anys en diferentes responsabilitats i organitzacions lligades a la solidaridat internacional i en diferents països d’Amèrica i Àfrica.

Des de ja fa 7 anys treballo com a  Director de VSF Justícia Alimentària Global, on tinc la fortuna de fer el que més m’apassiona i participo a  les  juntes directives de la Plataforma Rural i de Agorans Nord-Sud, i col·laborador en diversos mitjans de comunicació.

———————————————————————————————

Licenciado en Ciencias Políticas y en Sociología, especialista en políticas agroalimentarias y activista por los Derechos Humanos,  Soberanía alimentaria y la Solidaridad internacional

He trabajado desde hace más de 15 años en diferentes  responsabilidades y organizaciones no gubernamentales  ligadas  la solidaridad internacional en diferentes países de América y África.

Desde hace 7 años años  trabajo como Director de VSF Justicia Alimentaria Global, donde tengo la fortuna de hacer lo que más me apasiona y participo en las juntas directivas  de la Plataforma Rural y de Agorans Nord-Sud,  y colaborador en varios medios de comunicación.

Anuncios